tjatja emmy här

hej alla, emmy här, klicka på mitt namn, så kommer du till jordens bästa blogg! ja, jag menar min..;)


sitter i annamajas säng, hon packar till hennes simläger hon ska ha ikväll, och hon vet inte att jag bloggar på henes blogg :) Hoppas att hon får det roligt ikv, är rätt avis kan jag säga.. läger äger! rimmade till och med ;)

ska jag vara ärlig så trodde jag ett tag at jag aldrig skulle sitta i den här sängen igen, och ta bilder med den här datorn.. menmen, saker kan ändra sig, och det är ju tur det ! :) eftersom att livet skulle vara brajävla tråkigt utan min majis så kan jag lika gärna vara ärlig ..


misslyckat försök till dagens outfit..




STOLPSKOTT!!

annamaja, du vet att jag älskar dig, även fast du springer runt och skriker i hela huset när skolfotona kommit :)♥

/ EMMY SCHYLANDER, klicka på mitt namn, sista chansen, ta den, jag lovar att det är värt det ! :)



ddsfnVWKLDÖA<ÄC'
anus, jag kan int glosorna.

jag älskar dig.


nej, jag kan inte.

appropiatelyappropiatelyappropiately
appropiatelyappropiatelyappropiately
appropiatelyappropiatelyappropiately

Just the way you are

jag ryser när jag hör hans röst, det är du som är amazing Bruno Mars ♥


ßàâæãçïîèê©®û

blev ingen simning, måste pluuugggggggggga, lacka sönder på engelskan. prutt.

simning

hejhopp, pluggar nu, borde egentligen inte blogga.
har engelska glosor tiills i morgon, skit svåra !
ska simma i kväll måste därför plugga nu, puss.

Godmorgon

Hejsan, inte ofta jag slänger in ett inlägg innan skolan? :)
Men i dag ska jag i alla fall simma och plugga, inget mer tror jag.
Vi har slöjd i dag yeeees! :D
Men nu måste jag gå, puss ♥

(")EAW("@£é†§§|µç÷

gå och dö, player.

suuuuuuper bra att jag inte kan några glosor, fett soft juw!
IG i engalska, matte också FFS! 

jag är fett grym i skolan MANNEN! kan ju lika gärna börja på gymnasiet direkt?
ahsbncsa
jag vill vara bra !:'(

ömmmmm, grymt med lov snart, jag ska sova hur länge som helst, fast jag hart ju läger. blaj !

sen är de grymt att jag altid ska bråka med folk ! (Y)
tror inte gud gillar mig :)

fatta inget på matten , eller lite, men inte B-DELEN. sucker ANNA-MAJA du suger, seriöst.
ajajjajaja, alla kan inte vara smarta, inte snygga heller, här har ni beviset ! värsta face plant JUW !

men nu ska jag fortsätta bråka med ......  så hej så alla söööötnosar !

jag mår seriöst illa när jag ser dig.

.

bombombombom

bra att inte ens ens egen familj vill ha en. ingen vill ha mig, man vänjer sig.
asjfffens.
dansade efter skoolen i dagl,sa jcadlvmfsvköaebfMS>Ä'
pallar inte blogga kan inte stava. hwjfn hej dååååååå!

emmy heart anna-maja

LOVE U! <3333333333XP <333XD

asdjskasd

bra att jag fatttar så jääääääääävla mycket på matten. BRABRABRA !begränsningesarean tar livet av mig !

sämst uppdatering.

frölåt, men jag har så himla mycket plugg och andra saker just nu, och jag tar faktiskt skolan förre bloggen.
men nu kunde jag faktiskt inte hålla mig från datorn.
kan matten ganska bra faktiskt, ett G skulle jag nog kunna få :)
skojade bara. IG nästa, blääääää, man skulle kunna något på bak sidan?
HEJ IG !
slut på depp, jag tänker börja i trean i gen.
jaja, simmade efter skolan, skit jobbigt. men kul o träffa alla, läger på fredag. tagga ;)
Hause om en halvtimme ! :D men jag komme ha ångest iför provet.
hahahahah, igår Emmy ramlade ute, hahah seriöst jag dog av skratt.
& i dag så drygade vi som vanligt. hahahah.
Anna-Maja: Här borta står som mogna.(ironisk)
Emmy: aaaa ( värsta tönt rösten)
sen kom amanda och johan o höll på o slå varandra på pannan (?) så skulle jag visa på emmy, så slår jag sönder henne.  hahahaha, sen såklart ska hon slå mig, kommer få en fläsk läpp.
sen kunde inte emmy luta gråta. hahaha.
aja kbry.
Ömmm har väll inget mer att skriva, kanske borde plugga lite till. men orkar inte.
var en låt jag skulle lägga in? hahahaha juste.. Emmy ♥ Anna-Maja musik video nästa !:D:D:D:D
bombombom i wont you in my rom.

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:

asmklfdfa,s
INGENTING VILL FUNKA?! ÄR DET BLOGG.SE SOM SUGER SÅ ATT MAN INTE KAN LADDA UPP NÅGRA BILDER FÖR ATT DOM ÄR FÖRSTORA ELLER ÄR DET JAG SOM SUGER ?
ASKFMLKD MFJAG FÅR DAMP, JAG SOM SKULLE FIXA MIN HEADER, MEN DEN VAR FÖR STOR.
SKITLEDSEN!!! SEN SÅ HADE JAG FIXAT EN BID PÅ MIG OCH JULIA MEN DE GICK INTE HELLER ?! :@
GÅ OCH DÖÖ BLOGGFAN !


jag älskar dig.

Jag kan börja med att skriva att allt inte alls är mitt fel?
Det är lika mycket ditt, inte bara mitt? fattar faktiskt inte hur du tänkte där?
det var du som överreagerade, inte jag. det var du som vart lack för en sak som vi skulle kunnat skämta bort för några veckor sen, inte jag. det är du som har förändrats, inte jag. eller jo det har ja, men det är på grund av dig. och det som hänt. jag vill att allt ska vara som förut, då vi skattade åt det minsta lilla, jag har aldrig haft en sån bra vän som du.  du lös upp min dag, det var du som gjorde så jag orkade upp på morgonen, för jag visste att du väntade på mig. jag visste att jag skulle få le, skratta & bara ha det bäst med dig. den bästa vän man skulle kunnat önska sig. du fattar inte hur mycket jag saknar det, jag saknar dig, jag saknar oss. jag säger inte att det är ditt fel. det är lika mycket mitt, om inte mer. jag har förändrats, som in i helvete. jag vill inte ha det så här, jag vill ha det som det var då, då det var bäst. fan, nu inser jag hur jävla mycket du betydde för mig. jag kommer i håg att jag frågade dig om du hade en bästa vän, svaret jag fick tillbaka var att du inte visste. självklart frågade du det samma, det jag ville säga var att det var du, att du var den bästa som fanns, det bästa vännen man kunde önska sig. men jag vågade inte. jag var feg. och det ångrar jag nu. att jag måste skriva det här, att jag aldrig har visat att jag alltid finns här och  ställer upp för dig, dag som natt. dag som natt är något man bara säger för att det ska låta bra, men jag menar det. men aldrig visat det, jag är inte värd dig, jag har svikit dig, jag är en falsk jävla idiot. nu när jag tänker efter kanske det var mitt fel att det blev så här, men jag fattade inte om du menade det du sa eller inte, men tydligen så menade du det. ja är så sjukt besviken på mig själv. jag skulle kunna gråta floder nu, skulle kunna dränka mig själv i dom för att jag saknar det så mycket. tiderna med dig var dom bästa i mitt liv, men alla har sina dåliga sidor. och jag tålde inte dina. det var ett misstag att gå bakom din rygg, jag skulle varit glad för din skulle. jag skulle stöttat dig, för du är bäst du är verkligen det. problemet är bara att jag är så sjukt jävla avundsjuk. jag vill vara som dig, du är min förebild. jag vill kunna vara mig själv och stå för vem jag är. jag fattar inte varför jag skriver ut det här på bloggen? helt fuckat egentligen, men jag är för feg för att säga det här til dig face to face. så jag är tvungen. det kommer säkert ta ett tag innan du ser det här, men när du gör det ska du veta att jag ångrar alla gånger jag har svikit eller sårat dig. jag vet att det aldrig kommer bli som förut men det är min högsta önskan just nu, att det kommer bli du och jag i gen. för jag älskar dig Emmy Schylander, mer än ord kan beskriva.

jag älskar dig.

Jag kan börja med att skriva att allt inte alls är mitt fel?
Det är lika mycket ditt, inte bara mitt? fattar faktiskt inte hur du tänkte där?
det var du som överreagerade, inte jag. det var du som vart lack för en sak som vi skulle kunnat skämta bort för några veckor sen, inte jag. det är du som har förändrats, inte jag. eller jo det har ja, men det är på grund av dig. och det som hänt. jag vill att allt ska vara som förut, då vi skattade åt det minsta lilla, jag har aldrig haft en sån bra vän som du.  du lös upp min dag, det var du som gjorde så jag orkade upp på morgonen, för jag visste att du väntade på mig. jag visste att jag skulle få le, skratta & bara ha det bäst med dig. den bästa vän man skulle kunnat önska sig. du fattar inte hur mycket jag saknar det, jag saknar dig, jag saknar oss. jag säger inte att det är ditt fel. det är lika mycket mitt, om inte mer. jag har förändrats, som in i helvete. jag vill inte ha det så här, jag vill ha det som det var då, då det var bäst. fan, nu inser jag hur jävla mycket du betydde för mig. jag kommer i håg att jag frågade dig om du hade en bästa vän, svaret jag fick tillbaka var att du inte visste. självklart frågade du det samma, det jag ville säga var att det var du, att du var den bästa som fanns, det bästa vännen man kunde önska sig. men jag vågade inte. jag var feg. och det ångrar jag nu. att jag måste skriva det här, att jag aldrig har visat att jag alltid finns här och  ställer upp för dig, dag som natt. dag som natt är något man bara säger för att det ska låta bra, men jag menar det. men aldrig visat det, jag är inte värd dig, jag har svikit dig, jag är en falsk jävla idiot. nu när jag tänker efter kanske det var mitt fel att det blev så här, men jag fattade inte om du menade det du sa eller inte, men tydligen så menade du det. ja är så sjukt besviken på mig själv. jag skulle kunna gråta floder nu, skulle kunna dränka mig själv i dom för att jag saknar det så mycket. tiderna med dig var dom bästa i mitt liv, men alla har sina dåliga sidor. och jag tålde inte dina. det var ett misstag att gå bakom din rygg, jag skulle varit glad för din skulle. jag skulle stöttat dig, för du är bäst du är verkligen det. problemet är bara att jag är så sjukt jävla avundsjuk. jag vill vara som dig, du är min förebild. jag vill kunna vara mig själv och stå för vem jag är. jag fattar inte varför jag skriver ut det här på bloggen? helt fuckat egentligen, men jag är för feg för att säga det här til dig face to face. så jag är tvungen. det kommer säkert ta ett tag innan du ser det här, men när du gör det ska du veta att jag ångrar alla gånger jag har svikit eller sårat dig. jag vet att det aldrig kommer bli som förut men det är min högsta önskan just nu, att det kommer bli du och jag i gen. för jag älskar dig Emmy Schylander, mer än ord kan beskriva.









lycka till.

Nu är mamma och Rut på väg till sin konsert, som vi ska till lite senare i kväll.
Jag ser faktiskt farm i mot att se dom :)
I dag fick jag en tröja av mamma, den var faktiskt rätt fin :)
Men nu har jag nog inget mer att skriva :)
PUSS♥'
även om du inte tror det, så älskar jag dig.

ä han inte för gullig ?!

du vet att jag älskar dig, men just nu är det svårt.


24 Oktober, 16:54
Anonym om hejjagärintetröttinteettdugg.:
du har förändrats
IP: 83.226.125.123
onödigt, om ni ska kommentera så kan ni i alla fall skiva vem det är i från om ni ska hålla på att hacka ?
det är riktigt fegt att inte skriva namn. & nej jag brukar faktiskt inte skriva sånna saker som folk kan ta åt sig av anonymt.
Nu vet jag i och för sig vem den här personen som  har skrivit det här är.
Om du vill ha det så här så visst, det är upp till dig. Alla förändras till och med jag.
Jag förstår inte vad du ser i det här som är bra? det är bara så jävla onödigt att sänka mitt självförtroende till 0. Du vet mycket väl hur dåligt jag mår. Men gör så här ändå? Vi bråkar om en jävla skit sak. orkar inte med dig just nu. förlåt.

till fällig header. Nu ska jag äta, kanske bloggar sen. & ni kanske får en dagens outfit ? :)
PUSS ♥

hejjagärintetröttinteettdugg.

nu sitter jag och frido i min säng, vi är super kissnödiga & jag har byxorna över naveln.
SNYGGTJEJ!
vi har prassat datan hela kvällen.

pratat med jacob och OsKar, men dom skulla slagga sönder sig själva så vi kunde inte prata.
jag dom är ju rätt små så jag förstår dom.

Sen så har vi pratat med Lina och Fred i konversation också, dom ska talivet av sig. BUHU. i morgon liksom?

Men nu ska vi på pottan som freed, hihi, busit.. I morgon ska jag pressa med att ringa Jacob. YHAYHAYHA!!
The king.


Aja ska skuta att dryga sönder era hjärnor nu och vara social med toaletten Frida och Lina
pusspusspusspuss♥

Frida, bästa vän.

Nu har jag varit och ätit lunch middag. Träffade Tuva & Alva, jag har saknar dom !
Snart kommer Frida, vi ska ut och gå och prata om allt som hänt.
Sen ska vi nog se på film, jag skanar min älskling! ♥
Haha, ni ska få se en jätte vidrig video Tuva visade. fyfan trodde jag skulle spy! helt seriöst!

jhmsojsdomjovdjgogdf

rubriken är faktiskt inte bara bokstäver, jag saknar dig.
jag ryser när jag hör ditt namn, det bara e så.
du betyder mer än vad du tror, fan.
det här handlar inte om dig, jag besvarar inte texten du skrev på din blogg om du tror de.
för jag orkar inte med dig, det är inte bara jag som har förändrats om du tror de?
jag saknar också ditt gamla ja.
att allt är värre än vad det var då, jag vill inte.
idag skulle jag tydligen jobba? kul.
så har jag blivit förkyld, inte bra.
men ska gå nu, puss.
då allt var som det skulle, och jag saknar det. något så enormt.

låten väcker minnen.

ksad

eftersom ingen bloggar får jag väll göra det själv?
tittar på idol nu, Minnah äger ! :D
har nog inget mer att skriva, puss.

vi-lyckas-alltid

hejsan, skolan var assnajs vi tattade på film nästan hela dagen, det var några som inte kom till skolan för att det var så snöigt. men hela standard var där, för vi vill ha bra betyg !
Efter skolan åkte Lina My och Emmy hem till mig.
Vi bakade, pressade datan, pratade och skämde ut oss. Som vi alltid lyckas med.
Asså fan, tror inte jag har skämts så mycket på länge. Och jag ångrar det, verkligen.
bra att jag alla hatar mig, bra.
Sen så pratade vi, nå blir man ju bara ännu deprimerad . you know what I'm talking about.
Men nu ska jag snart se idol, Minnah är med i gen. ! :D
Hejdå ♥ Kyss.
i ♥ you

Utkast: Okt. 21, 2010


brunett
för alltid vi

tack.

ni anar inte hur mycket jag älskar er, ingenting är ert fel. ingenting. det är ni som gör så att jag orkar i dag. ni är det finaste som finns, dom bästa vännerna man kan ha. det finns inga finare.
har varit hos farmor och farfar hela dagen, bara vilat. ska nog till skolan i morgon.
jag pratade med victoria i dag. jag älskar dig bästa vän ♥
jag vill inte till skolan i morgon, jag orkar inte.
har nog inget mer att skriva nu..
stay with me, just for a second.

.


norrtälje kan dö.

är hemma från skolan i dag, på grund av det och en andning till som jag inte kommer ta upp här.
Jag vill i väg,  vart som hellst, bara bort från den här skiten. ta mig härifrån. snälla.

ny blogg.

jag vet inte vad jag ska ta mig till, vill bara dödödö.mittlivärvärldelöst. varför gav inte gud livet till någon som ville ha det?För jag skulle mer än gärna vara utan det. snälla jag orkar inte mer, allt blir bara värre o värre, jag vill inte ha mer skit just nu, jag pallar det inte! seriöst.. det är inte bara jag som är falsk har jag märkt.Men jag ska inte skriva mer depp in lägg nu. fast än det skulle kunna bli 1000 till.jagtrorverkligenintejagharmåttsåhärdåligtihelamittlive,kanskeövereagerarlitemenjagorkarintemer.denhärsktentarlivetavmig. jag måste skriva av mig så ni får stå ut. jag vill bara starta om som jag sa tidigare, 2 veckor skulle räcka. fast hels 14 år. jag vill gråta, ligga i mammas famn, höra hennes varma röst säga att allt kommer att bli bra gumman, det kommer att ordna sig. men tyvärr går inte det, jag kan bara drömma vidare. allt är mitt fel, och det vet jag. jag har sårat honom, och mig själv. jag är säkert en av 1000, för dom är jag säkert ingenting. men jag tar åt mig av sånna här saker, riktigt mycket. jag kan inte bara glömma det som vissa andra kan. tillexempel så var jag tillsammans med en kille för 1-2 år sen, honom har jag inte kommit över riktigt än. men sen när jag var tillsammans men Jacob blev allt bra, det var nog den bästa tiden i mitt liv, jag har nog aldrig mått så bra förut. då hade jag också lina matilda emmy julia och my dom har jag fortfarande i och för sig, men det var inte långt efter jag fick tillbaka dom i mitt liv som Jacob kom in i bilden. Dom finns där i alla lägen, jag vet det. det är alltid sköt att ha någon där, men i bland blir allt ändå bara fel, även fast man har världens bästa vänner. men när jag hade Jacob, allt var perfekt. jag kunde inte må bättre än vad jag gjorde då, han var det ända för mig. men sen hände det där som jag bara vill glömma, att det ska försvinna ur mitt minne. det som jag inte kommer att ta upp här. men jag tänker på det. minnst en gång om dagen, i bland får jag bara lust att gråta för att jag saknar honom så mycket.

bar att jag börjar med ett depp inlägg bra.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0